Auto Arbanas d.o.o.

Velika Gorica

Sisačka 45
10410 Velika Gorica

Radno vrijeme

Prodaja Servis
Nedjelja - -
Ponedjeljak 08.00-18.00 07.30-17.00
Utorak 08.00-18.00 07.30-17.00
Srijeda 08.00-18.00 07.30-17.00
Cetvrtak 08.00-18.00 07.30-17.00
Petak 08.00-18.00 07.30-17.00
Subota 08.00-13.00 -
Servis i usluge
Servis i usluge

     

ZLATNA PLAKETA ZA NAJBOLJI SERVIS
u izboru Hrvatska automobilske udruge

SERVIS

Prijem na servis
Naši servisni savjetnici su obučeni i školovani tako da u svakom trenutku mogu pružiti najkvalitetniju uslugu i informaciju vezanu uz popravak ili održavanje Vašeg vozila. Redovno održavanje Vašeg vozila u našem ovlaštenom servisu jamči Vam sigurnu vožnju i u konačnici veću vrijednost vozila.


Dijagnostika

Naš servis površine 450 m2 moderno je opremljen svim pratećim strojevima, dizalicama, elektronskom dijagnostikom, valjcima za ispitivanje kočnica, uređajima za kontrolu i punjenje klimatizacijskog sustava, kao i svim potrebnim specijalnim alatima za Mazdina vozila.

Svi naši servisni tehničari su iskusni, obučeni i školovani u Mazdinom školskom centru, uz obavezno pohađanje redovnih godišnjih treninga i kontinuirano praćenje tehničkih noviteta. Na sve izvedene radove i ugrađene originalne Mazdine rezervne dijelove dajemo jamstvo u trajanju od 12 mjeseci.

LIMARIJA

Limarija tvrtke Auto Arbanas zauzima prostor od 300 m2 i opremljena je najsuvremenijom opremom poput stola za razvlačenje vozila, raznim aparatima za ravnanje i punktiranje lima, aparatom za varenje plastike i aparatom za izvlačenje udubina na limu bez lakiranja. Naši limari su školovani i obučeni za rad na svim Mazda vozilima. Vršimo popravke po procjenama svih osiguravajućih kuća. Za pojedine osiguravajuće kuće primamo prijave šteta i vršimo procjene šteta na vozilu.

 

LAKIRNICA

Naša termolakirnica površine 320 m2 opremljena je sa Blowthermovom komorom, pripremnim mjestom, Sikkens digitalnom mješaonom boja i najmodernijim digitalnim Sata špricama. U lakirnici koristimo samo najkvalitetnije materijale za obradu i lakiranje vozila. Naši lakireri redovito pohađaju školovanja i seminare u Sikkens trening centru. Vršimo i poliranje vozila.

 

VULKANIZACIJA

Naša vulkanizerska radionica opremljena je najmodernijim Hunter uređajem za balansiranje svih vrsta guma,  ima pax za demontažu i montažu guma na aluminijskim felgama i uređaj za demontažu i montažu svih vrsta guma. Osim premontaže, balansiranja i krpanja guma, pružamo i uslugu prodaje novih guma renomiranih proizvođača.

 

HOTEL ZA GUME

Po vrlo povoljnim cijenama čuvamo Vaše sezonske gume ili komplete kotača u našem hotelu za gume.

 

PRAONICA

Nakon završenog servisa ili popravka svako vozilo ima besplatno vanjsko pranje. Koristimo visokokvalitetni miniwash uređaj i ekološka sredstva za pranje vozila ili motora (hladno ili vruće).

 

ZAMJENSKA VOZILA

Stranke koje radi servisa ili popravka ostavljaju svoja vozila kod nas mogu za to vrijeme mogu dobiti na korištenje zamjensko vozilo.

 

Sve usluge, rezervne dijelove i dodatnu opremu moguće je platiti jednokratno gotovinom, kreditinim ili debitnim karticama te na rate svim kreditnim karticama bez kamata.

Login