Mazda parts

Filtri za gorivo

Mazda filtri za gorivo

Zdravlje vašeg motora ovisi o učinkovitom filtru za gorivo. Bez njega motor gubi snagu, smanjuje se ubrzanje i povećava potrošnja goriva - ili još gore, dolazi do potpunog kvara motora.

Filtri štite gorivo u motoru od prljavština i osiguravaju da čisto gorivo uvijek teče ispravno. Zbog toga što gorivo prolazi kroz poseban filtrirajući papir, papir se tijekom vremena začepi, postaje neučinkovit i potrebno ga je zamijeniti.

Za najveću učinkovitost potreban je papir visoke kvalitete s velikom površinom te ispravne veličine i ispravnog broja pora. Upravo su takvi originalni Mazda filtri za gorivo: izrađeni su za Mazdine motore i imaju odličan kapacitet filtriranja, kao što je dokazano laboratorijskim testiranjima.

 

Filtri manje kvalitete imaju vrlo slabu mogućnost pročišćavanja.

Uložili smo veliki napor i visoke standarde u razvoj Mazdinih originalnih dijelova i proces osiguranja kvalitete. Stoga naše Mazda originalne filtre karakterizira vrlo nizak gubitak tlaka goriva.Originalni Mazda filtri za gorivo uklanjaju između 72% i 100% čestica. Filtri lošije kvalitete uklanjaju samo između16% i 39%.

Posjetite Mazda partnera za pomoć vezanu uz Mazda originalne filtre za gorivo.

Login